Anual, sute de barmani urmeaza cursurile de pregatire Exqusite – bar solutions -, participand la sesiuni de Complete Bar Training, Barista Training sau Professional Performance Bartenders Training. Barmanii sunt selectati atent si doar cei cu atitudine pozitiva si abilitati de comunicare sunt inscrisi in programele de Training Intern unde Ospitalitatea si Performanta sunt partea esentiala a filozofiei noastre. De la Top Mixologists, Flair Performance Bartenders sau Professional Barista, pana la barmani consacrati pe plan International, toti participantii la sesiunile organizate de Exquisite -bar solutions- au acumulat un bagaj superior de cunostinte si abilitati necesare activitatii de Barman Profesionist!

Cursurile Noastre

01

Complete Bar Training” este un program Exquisite Bar Solutions creat si bazat pe proiectele dezvoltate de cei mai importanti experti de bar din lume. Programul functioneaza in sistem workshop, cu prezentari video, demonstratii, analiza, practica.
Structurat in trei directii: profil /cultura/ tehinca, Complete Bar Training asigura oricarui barman incepator sau avansat bazele, informatiile si tehnicile necesare unui profesionist.
In agenda sunt cuprinse module de mixology, barista sau „craft bartending”.

      Durata programului este de 30 de ore este de luni pana vineri, zilnic intre orele 12-18.00. Pot fi inscrisi maxim 10 participanti pentru o sesiune.

02

„Barista 50.30.2.1 Pro Training” este un program Exquisite Bar Solutions, care asigura oricarui barman incepator sau avansat, informatiile si tehnicile necesare. Agenda training-ului : istoria cafelei, cafeaua de la copac la oaspete ( soiuri, cafea brand vs cafea de origine, proprietati, diferente) , metode pe procesare a cafelei, metode de preparare a cafelei (espresso, vacum syphon, v60, cold brew, aeropress, ) , mentenanta espresor, mentenanta rasnita, perfect espresso cei 4 M, cappuccino , latte-art, coffee cocktails.

Durata programului este de 3 zile a cate 5 ore pe zi, pot fi inscrisi maxim 6 participanti pentru o sesiune.
Pentru acest training participantii vor primi o diploma Exquisite Bar Solutions semnata de Caradeanu Adrian – bar trainer Exquisite Bar Solutions si Marius Gogoasa – Manager Exquisite Bar Solutions si presedinte al Asociatiei de Barmani Profesionisti – Exquisite Bar Solutions.

03

Programul „Professional Performance Bartenders Training” este structurat in asa fel incat fiecare participant sa dobandeasca informatii si tehnici de baza in Flair Bartending : Working Flair, Exhibition Flair, Pours & Cuts, Working With Style, How to Practice, how to Prepare a Competition.
In cadrul programului sunt incluse si acreditarile internationale WorldFlairAssociation.

Durata programului este de 5 zile/ 30 ore. La finalul sesiunii barmanii primesc diploma de participare, semnata de Luca Valentin si Ionut Ivanov.”

Comentarii Participanți

Simona
Barman
Pentru mine experiența Complete Bar Training a fost una genială, ce a avut atat un impact profesional cât și emoțional. Sunt convinsă că pe viitor voi aplica tot ce am invatat si voi convinge si alti barmani ca e mult mai eficient sa lucreze in modul deprins la cursurile voastre. Va mulțumesc! You are the best!
Flavia
Barman
Desi e primul camp la care am participat, m-am simtit super tare! Ma bucur foarte mult ca am avut ocazia sa particip si sa invat atatea lucruri noi! Va multumesc pentru tot! You the best!!!❤️
Alin
Barman
Multumesc Marius, pentru totata saptamana aceasta in care am invatat multe lucruri importante despre bartending. Sunt multe lucruri care trebuie sa le pun la punct si tocmai din aceasta cauza am ales sa ajung la echipa Exqusite sa vad intradevar cum se fac treburile. Am avut ocazia sa fiu cu voi si la summer bartenders camp si chiar de acolo am vrut sa continui si sa aleg sa fac si complete bar training.
Sunteti minunati, va multumesc!!!
Ionuț
Barman
Plec de la acest Camp mult mai fericit. Nu pentru ca ma intorc acasa, ci pentru faptul ca a fost o saptamana extraordinara. Tin sa va multumesc si sa va felicit pentru modul in care organizati camp-urile. A fost o saptamana plina, cu multe activitati interesante. Sunt la al 2-lea camp si pot spune cu siguranta ca o sa revin cu drag. Multumim pentru tot ce ne-ati invatat saptamana asta! Va asteptam la Cluj. Multumesc inca o data echipei Exquisite Bar Solutions!!
Denis
Barman
Singurul loc din România unde pot să mă simt respectat ca barman, pot să invat, sa evoluez si sa fiu mai bun! Aveti respectul meu pentru ce faceti si sper sa aveti sanatate si putere si sa faceti asta mulți ani de acum încolo!
P.S. nu voi rata niciun WinterCamp!!!
Paul Sfarlea
Diageo Bar Academy
Eastern Europe Head Trainer
Pentru mine, Complete Bar Training a fost un deschizator de drumuri. Ce m-a impresionat, a fost ca nu te invata doar CE trebuie sa faci in aceasta industrie, ci te invata DE CE trebuie sa faci. Imi place sa spun despre Complete Bar Training ca daca ti-e foame, nu primesti peste ci vei fi invatat sa pescuiesti! Dupa aceea vei merge cu succes pe drumul tau!!!
Sebastian
Barman
Salut oameni faini! Sincer a fost o saptamana de neuitat la Complete Bar Training, in care mi-ati schimbat total felul in care privesc bartendingul! Mult mai placut si mai interesant!!! Multumesc pentru tot! Cheers!
Marius
Barman
Multumesc pentru aceste cinci zile pline de “nou” la Complete Bar Training. Imi pare rau ca drumul meu nu incepe de acum, mi am irosit 2 ani din viata neprogresand si invatand ceva total gresit. Multumesc frumos pentru lectia de viata!