Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Italian Tour 2016

10 zile / 7 barmani / 4 orase

Pare distractiv la prima vedere: o plimbare prin Italia cu multe poze, locuri noi de vizitat, cateva zile de odihna si multi oameni de cunoscut.

Ei bine… n-a fost chiar asa :))  A fost un tur al concursurilor de flair organizate in Italia.  Eu cu Luca ne pregateam de acest trip si la un moment dat el a venit cu o idee de a lua cu noi 5  din cei mai bine pregatiti cursanti pe care ii avem noi in zona de flair bartending. Baietii au fost foarte entuziasmati si au vazut acest tur exact ca in primele randuri. Cu noi au venit Michael Papazissis ( care s-a si ocupat de realizarea clipului de mai jos), Alex Balan, Tiberiu Marchitan,  Cristian Spetcu si Cristian Balta.

Dar hai sa va zic cum a fost de fapt…

Din momentul in care am aterizat baietii au inceput sa realizeze din ce in ce mai mult ca nu sunt in vacanta, pentru ca incepuse grija pentru „supravietuirea” sticlelor in bagajele de cala si cautarea unui drum cat mai scurt si rapid catre locul de cazare unde se puteau odihni cat mai bine, pentru ziua ce urma. Au fost 4 concursuri in 10 zile; aveam o zi intre ele ca sa ne putem deplasa din oras in oras.  Si cu toate ca se vedea in ochii tuturor o mica mare dorinta de hoinarit pe strazi, au ramas focusati pe ce aveau de facut pentru concurs. Acum nu stiu cat de mult ne-au ajutat drumurile dintre orase ca sa picam lati atunci cand ajungeam in camere, pentru ca mergeam cam 8-9 ore cu autobuze, trenuri si pe jos ca sa ne atingem destinatia. Si sa nu mai zic ca a si plouat destul de mult, iar Cristi S. a venit echipat doar cu pantaloni scurti si tricouri ?

Dar de la concurs la concurs, baietii deveneau din ce in ce mai motivati si mai „linistiti”. Dupa ce a coborat Tibi de pe scena primului concurs am crezut ca trebuie sa ii aducem un tub de oxigen..  la al 3-lea zambea, iar inainte de ultimul deja se gandea sa modifice rutinele si sa bage chestii noi. Si asa au mers lucrurile pentru toti, pana la sfarsitul turului, Cristi S. a ajuns sa isi faca rutina fara drop si s-a clasat pe primul loc, la 2 din concursuri la categoria semi-pro, iar Balta a ajuns pentru prima oara in finala de la categoria Pro.

Deci una peste alta trip-ul a fost mai mult decat productiv si am hotarat cu Vali sa il facem in fiecare an impreuna cu cei mai pasionati/disciplinati cursanti ai nostri. Si in caz ca va intrebati cum ajung ei sa mearga cu noi, rapunsul e ca participa la concursuri pe toata durata anului si acumuleaza puncte. Iar cei care acumuleaza cele mai multe puncte sunt invitati in acest turneu. Am mentionat ca am fost sponsorizati de Prigat? ?  Ei au fost in spatele acestui proiect cu suportul financiar, iar daca va intrebati unde au loc acele concursuri, ei bine, avem un grup online doar pentru participantii cursurilor de flair unde incercam sa-i tinem cat mai activi si sa-i ajutam sa creasca din ce in ce mai mult.

Pana va hotarati si voi sa faceti parte din el, dati click pe poza si vedeti clipul realizat de Micahel din trip.

Enjoy and share your thoughts ?

Lăsați un comentariu