Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

…cine credea ca o sa se ajunga aici?

Si acum ma refer la cel mai drag si vechi proiect in care suntem implicati trup si suflet… Champions Flair Crash.

Pentru cei care nu stiu despre ce e vorba, acesta este cel mai vechi concurs international de flair bartending din lume (exceptand finala mondiala Roadhouse) , iar anul acesta am ajuns la cea de-a 15 editie. Si da, cand am concurat pentru prima data la Champions Flair Crash, nu ma gandeam ca o sa ajunga atat de departe. Dar uite ca e inca aici si asta datorita voua, pentru ca l-ati sustinut si ati fost alaturi de noi. Timp de 14 ani am fost prezenti la lucruri uimitoare… prima competitie unde a participat Marius Gogoasa ( asta e mai mult decat uimitor ? ); prima data cand echipa Romaniei si-a unit fortele pentru o confruntare cu echipa Angliei; locul unde s-a stabilit un record MONDIAL la o proba de desfacut 5 sticle de bere in cel mai scurt timp (speed opening), record care nu a fost doborat nici pana in ziua de astazi, stabilit de un roman, Bogdan Costiniu, cu un timp de 1 secunda si 88 sutimi; si faptul ca un an mai tarziu, multiplul campion mondial Christian Delpech a venit din Las Vegas sa incerce sa doboare acel record si nu a reusit + ca pe acea scena au fost prezenti toti campionii de pe intreg globul. Acum, Vali, Marius, Adi si cu mine am coborat de pe scena si stam in spatele ei ca sa ne ocupam de organizare si sa ii ajutam pe ceilalti barmani care vin sa cucereasca publicul si marele premiu.

Si daca pana acum acest concurs era cumva ocolit de barmanii romani, la aceasta editie vrem sa rupem toate barierele si sa avem cat mai multi. Asadar am lasat deschisa, a 15 editie pentru toti flair bartenderii din Romania cat si din lume. Mai mult decat atat am pregatit o surpriza si pentru cei care nu fac flair si am dedicat o proba lor… si da, e cu premii.

Asa ca va asteptam la Champions Sports Bar & Restaurant , JW Marriott pe 1 Decembrie la cel mai mare show de bar din Romania. Champions Flair Crash -15-

Nu uitati sa va rezervati masa… Ca in fiecare an, o sa fie foarte aglomerat.

Ne vedem acolo.

Lăsați un comentariu