Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Ilustrata de la mare

In primul rand salutari de pe noul nostru blog ( in fine , alta adresa ca ideea este aceeasi) si speram ca o sa va tinem lipiti de gadget’uri de fiecare data cand ajungeti aici. Daca nu ati inteles inca ce se intampla pe aceata pagina  , si acum ma refer mai mult  la cei care nu ne-au vizitat blogul vechi pana acum, aici o sa impartasim pe o nota mai personala intamplarile, amintirile si experientele traite pe acest drum al alcoolului!! Stiu … suna putin aiurea dar nu ma refer la consum ci la industrie ? „Exquisite Bar Solutions consuma alcoolul cu moderatie si recomanda acest lucru si locuitorilor planetei Pamant” P.s: Da, vorbesc serios , chiar recomandam asta ?

Bun .. ma intorc la mica mea poveste de pe litoral.  M-am tot gandit la soare astazi pentru ca dupa 4 luni de zile am iesit din casa cu un hanorac pe mine care imi tot aducea aminte din minut in minut ca vara s-a terminat.  A fost o vara plina pentru noi, cu evenimente, concursuri, calatorii, prezentari , vacante ( una foarte scurta)  si cu un nou proiect gandit special pentru mare … Summer Flair Camp 2012. … adica pentru o saptamana ne-am mutat ( io + vali) pe malul marii impreuna cu 15 barmani din toata tara si am organizat pentru prima data in romania cursul de pregatire pentru barmanii de show sub forma unei tabere… O tabara de flair … Flair Camp.. Got it?!  ?

Si da , a fost exact cum ne asteptam, o saptamana plina de multe informatii , intamplari haioase si foarte mult soare,
cu toate ca noi am plecat spre mare usor ingandurati pentru ca nu stiam cum o sa iasa fiind un proiect pilot ,plus ca aveam agenda plina de activitati.. sky-jet, parc de distractii, petrecere la piscina, vizite in cluburi  si mai era si un foc de tabara dar autoritatile ne-au taiat asta de pe lista.  Chiar si fara foc de tabara, fiecare zi a fost plina de dimineata pana seara.
Cursul l-am tinut in incinta clubului Fratelli din Mamaia si in fiecare zi aveam o jumatate de ora in care intram in mare  si ne antrenam. Este un exercitiu extrem de important ca sa ne pregatim pentru show’urile din barurile unde e apa pana la genunchi.  Ce?!! Se poate intampla!! ?
Si dupa o zi plina care se termina abia in toiul noptii , dimineata toti ne trezeam plini de energie si gata sa o luam de la capat. Era motivarea aia care te face sa muti muntii din loc, iar cand ei nu se opreau ma gandeam numai la inceputul meu in flair si cum ma motivam eu , pentru ca acum este cel mai greu, la inceput, si nu dureaza o vesnicie ci doar o perioada in care chiar trebuie sa tragi ca sa poti stapanii tehnica de baza si sa se transorme in pur reflex. Mai mult de atat, mereu ma intreb cati din ei o sa poata trece pragul asta si faca asta la un nivel competitional de top si sper sa inteleaga ca doar prin. persevererenta , pregatire constanta si multe rabdare o sa poata reusi. Si reusita nu inseamna doar participarea la un concurs , ci felul in care te misti in bar, prepari o bautura sau faci un spectacol  pentru clientii care vin special sa te vada.
Ideea este ca a fost o saptamana fantastica si deja ne gandim la urmatorul proiect in directia asta. O sa revenim cu detalii ?
Pana atunci ne intoarcem la antrenament, baruri, turnee, seminarii, prezentari , concursuri si dupa… inapoi la antrenament.

Lăsați un comentariu