Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Summer Bartenders Camp 2017 – Story telling with Andra 2.0

Day 3 – Story telling with Andra

     Miercuri a fost o zi plina, asa ca incercati sa tineti pasul aici ?

Cum micul dejun pare a fi un mit pentru cei mai somnorosi, o sa sar direct la seminarul de Coffee & Mixology cu Adrian Caradeanu: informatii de baza pentru orice barista in devenire, tips&tricks si idei venite din viitor „future trends in coffee”, au fost cateva din temele abordate de Adi. Cei mai absorbiti de subiect, au ramas si „peste program”, sa isi testeze skill-urile cu Illy, cafeaua aia aromata care mirosea cel mai bine din tot resortul!

  Trecem la urmatoarea parte picanta a zilei, show-ul de flair a lui Vali si Ionut, oferit tuturor norocosilor care erau prin preajma, inclusiv participantii la tabara. Ai zice ca sunt deja obisnuiti cu miscarile trainerilor pentru ca ii urmaresc des si le urmeaza indicatiile in timpul seminariilor de la Cortul Pepsi, dar un show cap-coada al unor campioni de renume, este cu totul si cu totul altceva! Oaspetii hotelului, care s-au prins ce se intampla acolo, au inceput sa aplaude si sa strige cu uimire la fiecare miscare complicata pe care reuseau sa o urmareasca; as minti insa sa spun ca s-au auzit mai tare decat ai nostri…nu te incurci cu 30 de barmani pasionati de flair si care abia asteapta sa mearga la Beach Activities! ?

 Pe plaja am avut inca o serie de jocuri de echipa care au implicat snururi, funii, oameni legati la ochi si de picioare, multa lume leaorca….suna dubios dar ne-am distrat BIG TIME :)))  Echipa care a strans cele mai multe puncte la aceasta stafeta a fost cea …..galbena!! Mai bine….puteti vedea!

 Dupa cina, si lasarea serii, am avut Beer Seminar cu Marius si „star-ul taberei”, Heineken. Participantii au invatat sa toarne un draft perfect, au primit diplome si pin-uri si cu totii ne-am lasat „incalziti” de cate o bere rece („o bere” aici se refera la expresia universal valabila de a bea un numar „n” de beri) ? Noapte buna!

Day 4 – Story telling with Andra

   New day, new start, start Bartender! Am inceput a patra zi de tabara cu invitatii speciali, participanti ai Bartender Romania, Claudiu Mnerau, Paul Sfirlea si Lucian Turcu. Cei trei au abordat teme diferite si ne-au vorbit pe rand despre cum sa cresti pe plan profesional, cum sa iti atingi obiectivele, cum sa te folosesti de lucruri simple pentru a obtine ceva interesant nou si unic in bar. Am degustat bauturi simple ca tehnici si complexe in arome si texturi si cred ca vorbesc in numele tuturor cand zic ca, am plecat cu totii de acolo gandindu-ne care este concret urmatorul pas in bartending pentru noi!

Cred ca s-au cam incins creierele pe acolo, intrucat baietii s-au hotarat sa ne racoreasca in piscina si ne-au provocat la un mini campionat de polo, pe echipe. Splash-uri, boom-uri, poze cu tatuaje….m-am distrat si eu un pic ?

    Pasajul urmator cred ca va fi cel mai vag din tot jurnalul, pentru ca urmeaza sa va zic despre seara in care am petrecut la un Club din Sunny Beach. Pre-drinks in autocar si o gasca vesela cu Johnnie, Johnson si Brooks care vin mereu impreuna, Bulleit, Tanqueray, Jose si Capitanul Morgan, ne asteptau pe mese ca sa ne bage sub ele :))) Glumesc, am plecat in capul oaselor cu totii, dupa ce am dansat, am facut poze si ne-am incurajat inca odata flair bartenderii preferati, Ionut si Vali au facut atmosfera si un show pe cinste. Ne-au vazut de sus de pe scena ca suntem cam infierbantati si ne-au adus niste racoritoare, Red bull, Pepsi si apa tonicaaaa, a da si APA. Ea ne-a salvat ca de obicei ?

Dupa asa o seara, am dormit neintorsi, cu atat mai mult cu cat a doua zi urma marele concurs pe echipe!! va urma…

Lăsați un comentariu