Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Fugit de acasa

Hello boys + girls,

Cum azi este ziua copilului, e timpul sa ne gandim si la copiii din noi si distractiile copilariei; este timpul sa mergi in tabara ? Atat pentru copilul din tine cat  si pentru cariera de profesionist pe care o dezvolti !

Asa ca gandeste-te la copiii care nu mai apuca sa se “joace” pentru ca au un job, dupa care ajung acasa si trebuie sa se apuce de treburile de prin casa. Care trebuie sa-si planifice timpul liber in 2, sau vacante cu prietenii unde Petrica vrea sa viziteze biserici si Maricica livada de aluni. Dar le faci, ca nah… esti in vacanta.

Dar mai ramane o bucata de timp dedicata pregatirii personale, aspiratia aia de a fi un profesionist desavarsit; si asta nu se intampla la locul de munca ci in timpul liber transformat in timp de studiu si pregatire. Si cauti peste tot lucruri care te pot ajuta sa fii mai bun: carti, traininguri , seminarii si oameni cu care sa impartasesti acelasi subiect si pasiune. Astea sunt lucrurile pe care care ni le facem noi cadou, pentru noi. Mai ales ca suntem si pasionati de ceea ce facem.

Tocmai de asta noi nu prea ne mai facem cadouri doar de fun ci sa fie si un pic utile, imbinand astfel utilul cu placutul. Si asa avem si o scuza buna sa iesim din rutina zilnica, mai ales daca plecam de acasa la un ceva… ceva productiv! Si pentru noi, ca barmani, exista destul de multe variante: seminarii prin tara, vizite la distilerii, concursuri pe tot globul si bineinteles, tabere!

Iar intr-o tabara le gasesti pe toate: oameni care sunt pe aceasi lungime de unda cu tine, experiente noi, multe informatii dar si destul timp pentru distractie.

Si, BONUS, nu te simti vinovat pentru ca ii lasi pe ceilalti acasa pentru ca faci ceva util pentru tine.

Adica uite ce s-a intamplat vara trecuta la Summer Bartenders Camp.

P.S.  Sa te uiti pana la final ?

https://www.youtube.com/watch?v=fUp8b79oJD4

Si uite asa fugi tu de acasa… motivat.

#HaiCuNoi

 

Lăsați un comentariu