Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

SBC2018 – ANDRA’S JOURNAL 4.0


Day4

…Și poate cea mai așteptată dintre zilele de tabără (datorită invitatului special de care vă voi povesti mai târziu) a început cu aceiași rutină : brief cu Marius, cântare de la întârziați – de data asta Minionii de la echipa galbenă – și apoi challenge-ul unui nou free pour&flair check.
andreibratucu-8
Ne-am îndreptat apoi spre zona de antrenament de flair, unde Vali și Ionuț ne-au arătat pentru ultima oară în această tabără, câteva mișcări de flair, craft și chiar cum putem să legăm într-o mică rutină tot ce am învățat săptămâna aceasta, și chiar mai mult. A fost de asemenea și momentul în care cei care urmau să participe la Summer Camp Flair Competition, au avut ocazia să mai ceară niște sfaturi de la mentorii lor care apoi au început pregătirile pentru organizarea competiției.
andreibratucu-21
Nu înainte însă, de a mai da o tură pe plajă, pentru încă o ștafetă marca Summer Bartenders Camp, care se desfășura în felul următor (voi încerca să vă explic în cel mai grafic și clar mod posibil și îmi scrieți voi în secțiunea de comment dacă aveți nelămuriri :D) : un membru al echipei era legat la ochi și învârtit în jurul unui băț de zece ori. Apoi ghidat doar prin voce de un coechipier, trebuia să treacă cu o mingie în mână printre niște pahare de plastic așezate random pe nisip. Apoi același „blind man” trecea printr-un duș rece „la găleată” aplicat de către un membru din fiecare celelalte patru echipe. Scăpat din „Iadul lui Poseidon”, jucătorul trebuia să paseze mingea altor doi coechipieri, a căror misiune era să facă cursa cu trei picioare până într-un punct, din care să șuteze mingea cu cele două picioare legate împreună către următorul coechipier. Acesta aștepta mingea cu picioarele în apă, apoi înota cu ea până la Vali, care ținea în larg o găleată în care trebuia să ajungă mingea cu pricina, fapt ce marca sfârșitul cursei.
Ok… Și eu am obosit scriind regulile de joc – pauza de Pepsi.
Regulile explicate de Marius la portavoce, erau atent verificate de Adrian, care bineînțeles era responsabil de deducții și penalizări, în timp ce Ionuț se distra învârtind concurenții în jurul unui băț :))
Ei bine la final echipa albă a adunat cele mai multe puncte, pe care le a pierdut fulgerător din cauza unei penalizări, făcând astfel loc următorilor clasați, echipa verde.
De departe cea mai amuzantă fază din acea după amiază, a fost fuga Anei din echipa roșie, care amețită și legată la ochi, a început să fugă înafara traseului, undeva spre Nessebar, probabil. :))
andreibratucu-29
andreibratucu-31
andreibratucu-44
Fast forward la momentul principal al zilei: seminarul de mixologie al invitatului nostru special, Vlad Gora, câștigătorul de anul acesta al finalei naționale World Class Mixology Competition!! 👏👏👏
Pentru mulți dintre participanții din tabăra aceasta, fabuloasa lume a mixologiei, este încă un tărâm pe cale de a fi descoperit, însă pot spune că seminarul lui Vlad ne-a ținut pe toți ochi și urechi de la început până la final: a vorbit despre importanța protejării mediului  din postura noastră de barmani, despre avantajele și beneficiile colaborării cu producători locali pentru ingredientele pe care le folosim în bar și nu în ultimul rând, ce înseamnă un concept de băutură, un meniu  sau chiar un bar. Bineînțeles că nu a venit cu mâna goală și alături de Lucian Turcu-brand ambassador World Class România (care a avut un speech foarte motivațional și încurajator pentru toți cei prezenți), au înmânat premii celor mai atenți și activi participanți. Pe lângă asta, am degustat unele dintre cele mai delicioase băuturi mixate (pe care le-am încercat în ultima vreme), prin care Vlad ne-a demonstrat că ce ne-a povestit despre ingrediente locale, naturale, nu numai că este realizabil, ci aduce și o imensă îmbunătățire în portofoliu de băuturi și setul de cunoștințe al oricărui barman.
40603774_1165647050249613_6979604026761412608_n
andreibratucu-69
După cină, ne-am relaxat în centrul Sunny Beach cu câteva drink-uri și un episod de karaoke despre care, probabil nu vrea nimeni să vă povestesc, dar las aici pozele astea. :))
andreibratucu-72
andreibratucu-76
[ -> ala nu este un troller, ci boxa noastra pt muzica :)) ]
Stay close urmează ultimul articol din jurnal … Soon 🙂

Lăsați un comentariu