Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Sunete si cafea

Am reusit! ?

Si daca tot am reusit dupa mult timp sa scriu ceva, as vrea sa va povestesc despre un lucru pe care l-am analizat de anul trecut, pana in prezent, in timpul programelor de barista training sustinute in diferite orase din tara…Dar hai sa ascultam ceva… o poezie… ?

https://youtu.be/fZoMzWraS_c

De multe ori mi-a lipsit un sunet frumos langa o cafea perfecta. In multe cafenele si nu numai pe unde am fost, desi barmanii erau bine pregatiti si preparau o cafea buna, after-taste-ul avea un gust amar si nu intelegeam de ce… Era aceeasi cafea ca si din zilele trecute… totusi ceva parea diferit  ..???

Nu era cafeaua de vina, ci sunetele si muzica din incapere. Hmmm… nu peste tot scartaie vreo usa sau parchetul :)… „scartaie” ceva tare in boxe :). Banuiesc ca muzica asta ii place barmanului, sau DJ-ului din el??!! :).

Recunosc ca am fost si in locuri unde nu scartaia absolut nimic, unde barmanii se pricepeau la muzica, dar..  cafeaua lasa de dorit.

Asa cum am inteles ca exista oameni care stiu sa scrie povesti, dar nu sa le povesteasca, asa exista oameni care stiu sa povesteasca, dar nu scriu povesti. In cazul nostru este putin mai simplu: putem prepara o cafea buna si sa oferim o atmosfera placuta…

Cafeaua si muzica ascund povesti, poezii si sunete.. ?

Lăsați un comentariu