Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

ANGELS die HARD!!! -1-

..si traiesc la fel! Petrec la fel!

Alexia (Alexandra Radulescu)/ Alexis Matache/ Valentin Fieraru au fost barmani! Nu mai sunt! S-au dus la Flair Angel! Sus! Din echipa au ramas Mocanu Catalin si Roxana ..Ea, am inteles ca este bine ..acasa! Pe Catalin l-a vizitat Ionut zilele trecute la spital! Nu stie inca cat este de grav! Glumeste ..nu stie ca ceilalti au murit! El a fost ascuns in magazie ..si cand incendiul era aproape stins a fugit catre iesire! In 20 de secunde! A trecut prin cuptor ..este ars peste tot! pe brate ..pe picioare ..foare rau pe spate si e plin de coji pe fata! Dar glumeste..

Nu am crezut ca voi scrie acest text pe blog vreodata, insa trebuie! Trebuie sa ne schimbam! Trebuie sa facem ceva!!! ..cel putin atunci cand se intampla dezastre ..cel putin atunci cand nu poti lasa „sa treaca si asta”!!!

Si nu vreau „sa Schimb”! Nuuuu !!! vreau SA MA SCHIMB!!! Trebuie!

I-am vazut pe multi iesind in strada ..printre ei si pe sotia mea Alice ..pe tata, care a venit din Alexandria sa strige in locul in care a strigat la Revolutie! A venit sa continue ceea ce a inceput acum 25 de ani! ? Imi aduc aminte cand mi-a pus in piept acea floricica de hartie pe care scria „sunt Golan!” ..imi aduc bine aminte cand ma ducea la Universitate (aveam 13 ani) si-mi spunea „este doar inceputul!” Nu intelegeam!

Bravo lor!! Ei sunt VOCEA! ..dar nu SCHIMBAREA! Sunt prea multi cei care nu au inteles asta inca ..sunt „izolati” in sate si orase mici! Mai multi sunt „izolati” in orasele mari! Si mai sunt si cei care nu inteleg ca nu putem da „restart” ..societatea nu este un computer! Raman cei care se resemneaza: „Chiar crezi ca se va schimba ceva? Vin altii ..mai rai! ..mai corupti!”

Si nu ..nu am sa fac politica! Pare lipsit de sens! Nu-i mai urmaresc de mult, nu-i cred! Dar votez! ..si de fiecare data il intreb pe tata: „cu cine?” Sta mult mai mult cu ochii pe ei ..si stie sa citeasca bine „printre randuri”. Dar la ultimele „incercari” parea ca-mi spune „Nu stiu! Romania nu mai are nici o sansa!”

Acum insa pare schimbat! I-a revenit speranta ..in STRADA! A vazut multi tineri HOTARATI! ..au fost/sunt peste 70 000 in tara! Eu insa nu vreau sa traiesc din sperante! Eu trebuie sa reusesc acolo unde el nu a putut! Eu vreau SA GANDESC ALTFEL!

Si-atunci ..ma uit la mine! Unde am gresit?!!! Ce nu fac bine? Ce nu fac EU bine?!!!

M-am gandit la tot ..la Flair Angel ..la echipa ..la Exquisite -bar solutions-!!! M-am gandit la trainig-urile si intalnirile cu barmani sau cu oamenii din Industrie! M-am gandit la tot ceea ce am spus despre Safety si Pericole! M-am gandit la „pahare de sticla in cuva de gheata” la „pahare de bere uitate in cuva”, la „tuburile de CO2 nesecurizate cu lant” m-am gandit la „molecular mixology, gheata carbonica si bauturi flambate”, la Turneul National „Drink Responsibly” ..la partea din Complete unde il rugam pe Ionut sa vorbeasca despre „Fire Flair” si pericole! ..m-am gandit la multe! Si m-am gandit ca toate astea le-am discutat in orasele „mari sau mici” din tara!

Ma rog ..ati auzit de agentia noastra; ati auzit de proiectele mari, de titluri mondiale, de succes!! ..si daca ati auzit de toate astea, haideti sa va povestesc si despre „ESEC” ..semnat Exquiste -bar solutions-. Si totul incepe cu mine, la Marriott, acum 14 ani, cand ..am vrut sa dau foc barului.. sa fac SHOW!!!

..pana la episodul 2 insa, am facut un „sticker” ..mic! noi il lipim pe statie!

Related Posts

Lăsați un comentariu