Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

 SBC2018 – Andra’s Journal

• DAY 1

   Hello hello! Este din nou acea perioadă  a anului: a venit vremea unei noi ediții Summer Bartenders Camp organizată de Exquisite Bar Solutions!

   Andra sunt, aici la datorie, să vă țin la curent cu ce fac barmanii în „vacanță „.
   Trebuie să încep cu ziua de 27 August, când la Flair Angel a fost o adevărată desfășurare de forțe; Adrian, Marius, Vali și Ionuț s-au mobilizat și ne-au mobilizat în pregătirea set-up-ului pentru tabără iar Cătălin (Piciu) aka Ajutorul Oficial al taberei, a fost acolo la dispoziția lor. O zi plină care a trecut repede și ne-a adus în dimineața zilei de 28. Mult așteptata zi de marți…
The departure
   Recunosc, nu știu cine a fost primul participant sosit la Flair Angel, dar știu sigur că de la primul până la ultimul sosit, toți au trecut pe la Gheorghiana, să semneze să completeze etc, înconjurați de parfumul de cafea Illy, proaspăt râșnită și preparată de Diana.
   Urcați în sfârșit în autocar, participanții au fost întâmpinați cu primele surprize din această tabără : The Bars gift box, PepsiCo bag, Aqua Carpatica si 2 doze de Red Bull „for the road”.
   După ce am făcut rapid cunoștință unii cu alții am tras la sorț pentru componența echipelor, anul acesta cu un element nou: mai exact două echipe Heineken, având ca membrii câștigătorii extragerii Heineken Liga Învingătorilor.
andreibratucu-8   Ne regăsim acum în fața primului challenge: echipele trebuie să își găsească câte un nume și un motto! Astfel au luat naștere : Bluetenders – Don’t be a pretender, be a bluetender! (albastru Captain Alex Vaska), Minionii – Lucrurile se schimbă când lucrăm în echipă (galben Captain Mircea Mateiu), Bloody Team – Pentru că avem bartending-ul în sânge (roșu Captain Roxana Marin), S.O.D.A.A – Don’t be lazy, keep it fizzy (alb Captain Andra Dragon), The Hops – Think green, taste bitter (verde Captain Claudiu Vacarus), acestea două din urmă fiind echipele Heineken.
   Restul drumului este un mister, pentru că majoritatea dintre participanți au (am) dormit. Am ajuns cu bine la Sunset Resort din Pomorie, ne-am cazat și am parcurs primul seminar de flair cu Ionuț și Vali, unii dintre noi descoperind ușor ușor adrenalina (și durerile :)) ) care vin odată cu antrenamentul de flair, alții reluând antrenamentul pentru concursul de flair organizat la sfârșitul săptămânii (o sa revin cu detalii).
   Am încheiat seara cu un chit chat pe plajă. Am avut la îndemână Tanqueray Rangpur, Smirnoff Black, Captain Morgan, Pepsi, Evervess și lime și am făcut ce știm noi mai bine :am mixat povești și drink-uri. Am aflat că unii sunt dansatori, cântăreți, economiști, sportivi de performanță..cu toții aduși laolaltă de pasiunea pentru lumea barului.
Extenuați de aceste „destăinuiri” , cei mai mulți au plecat la somn, unii alegând să mai dea o fugă pe la restaurant, lucru despre care știu din auzite nicidecum pentru că am fost acolo, pentru că Diana, Gheorghiana și cu mine, NU mâncăm după ora 19. :))
   Stay close pentru Day 2…mâine, nu la aceiași oră 😀

Related Posts

Lăsați un comentariu