Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Not just a shooting star… or what??

 

Anul trecut prin luna ianuarie am avut o discuție cu cineva, un domn, nu sunt eu persoana care dă nume, este oricum nesemnificativă… mai ales dupa discuția asta… 😀

Tocmai ce câștigasem finala mondială din Londra cu două luni în urmă și mergând noi din subiect în subiect, după felicitările aferente, a urmat din partea lui următoarea replică:

– “Acum că ai câștigat pentru a doua oară campionatul mondial… știi că e bine săăăă…” l-am întrerupt în secunda 2, parcă știam ce urma să-mi spună și i-am răspuns eu rapid:

– “Da! Știu! Este bine să mă întorc înapoi la treabă, înapoi în sala de repetiții, să mă pregătesc mai bine, mai mult pentru următoarele competiții!

Iar el a insistat să-și ducă ideea până la capăt:

– “Da, dar ai 31 de ani, știi bine cum este… la vârsta asta trebuie sa te gândești la viitor, acum ai energie dar la 35-40 de ani începi să îmbătrânești, te liniștești și te așezi la locul tău…

Eu sper din tot sufletul să întâlnesc din ce în ce mai puține persoane cu mentalitatea asta, care gândesc in direcția asta iar noi ăștia care iubim ceea ce facem și avem entuziasm, să înțelegem că vârsta chiar este un simplu numar! 😀

Generația mea nu are deloc scuze, nu are voie să nu citească, să nu se dezvolte în permanență și să nu înainteze un pas în fiecare zi pentru visul ei.

Am mare încredere in felul în care tehnologia o să fie aplicată pe viitor in medicină, trebuie doar sa avem puțin grijă de noi…. ce mâncare alegem, ce bem și bineînțeles să facem mișcare. Sedentarismul este una dintre bolile secolului 21.

Celor apropiați le-am spus deja asta, le-am spus ca eu o să trăiesc cel putin 140 de ani.    Deci guys, cu siguranță la 40 de ani o să va fac cu mâna de pe scenă.

În încheiere, o să las poza asta aici, este pentru domnul de mai sus… care îmi spunea la începutul lui 2017 să mă liniștesc.

Sorry, nu m-am liniștit, și nici nu o să o fac prea curând!

Ne vedem pe scenă!

sss

Related Posts

Lăsați un comentariu