Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Let’s go 2015!

Recunosc, nu am folosit o strategie foarte buna in ultimii doi ani in ceea ce priveste competitiile de bar, vizand mai mult competitiile care se desfasoara in tariile nevizitate de mine pana acum. Doar ca atunci cand am tras linie la sfarsit de an, mi-am dat seama ca in 2014 (spre ex.) am participat la doar 9 competitii. Diferenta este destul de mare daca facem o scurta comparatie cu anul 2012, an in care am castigat finala mondiala din Londra, atunci cand am participat la 18 competitii.  Not good…(http://lucavalentin.ro/travel)

Asa ca am inceput anul zic eu in forta, cu mai multe competitii cu mai mult antrenament si unde mai pui ca avem si o sala frumoasa si noua de pregatire.

Suntem in luna aprilie si am fost deja la 5 concursuri iar pe unul l-am pierdut trezindu-ma la aeroport fara viza pentru Belarus, cine stia ca ai nevoie de viza pentru tara asta??  Anyway…  urmeaza Sofia si Londra luna asta apoi in mai, turul italian cu Milano, Brindisi, Verona si doua competitii in Roma.

Partea buna abia acum o impartasesc cu voi, de fiecare data cand voi castiga un concurs vom face o petrecere draguta la Flair Angel, o petrecere unde ne strangem cu totii si ciocnim un pahar de punch!

Prevad un an plin cu petreceri. ?

 

Related Posts

Lăsați un comentariu