Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Primul test de anduranta din istoria flair bartendingului!!

Fac postarea asta pentru ca mai este foarte putin timp pana la tabara de iarna. V-am tot povestit despre tabara, am facut postari pe retelele de socializare am facut si interventii live cu Ionut sa va dam detalii despre ea, dar nu v-am spus de maraton, cum.. care maraton?? Redbul Flair Marathon!!

foto: Daniel Ceapa 

Este o provocare la care am stat mult sa ne gandim daca o integram sau nu in programa de curs. Erau multe intrebari la mijloc: „Nu sunt prea multe ore?”, „Oare or sa reziste?”, „Ce ne facem cu fetele?”, „Le bagam pe fete la un loc cu baietii?” etc.

Dar l-am facut intr-un final, cu un regulament simplu si tricky in acelasi timp. Spun tricky pentru ca maratonul s-a desfasurat pe perioada a 12 ore iar la fiecare ora puteai sa-ti iei 10 minute de pauza. Pauza pe care daca vrei sa o iei bine, daca nu minutele se colectau cu cele de la urmatoarele ore. Iar daca aduni toate minutele de pauza de la cele 12 ore ai practic un maraton de 10 ore. Awesome right??

foto: Daniel Ceapa 

Dar… daca nu-ti iei pauza deloc?? Stiti ca eu ma antrenez de ani buni dar credeti-ma pe cuvant in mintea noastra nu exista posiblitatea asta. Posibilitatea de a nu lua pauza in 12 ORE!!!! Si aici a inceput sa se faca diferenta, multi au profitat din plin si cand au strans 30-40 de minute de pauza au fugit la masa, cativa au fost si in camera, s-au intins putin. Dar alti cativa, care au rezistat intr-un mod eroic nevoiilor fiziologice au tot respectul!
BRAVO!!! BRAVO!!! BRAVO!!!

Balan Alexandru 12:00:00
Cambozie Cosmin 12:00:00
Mocondureanu Eduard 11:27:36

Ce ne-a uimit extraordinar de mult este ca in urmatoarea zi,  toti cei care au participat la maraton, reuseau mult mai usor sa controleze miscarile. Asadar prima editie „RedBull Flair Marathon” a fost un real succes!!

Check this out –>

 

Related Posts

Lăsați un comentariu