Calea Rahovei 147-153, Palatul Bragadiru, Spatiul &, Sector 5, Bucuresti
+40 769 771 991

Sunt roman, deci pot! -1-

In calatoriile mele am intalnit multi romani, de unii sunt mandru… de altii mai putin. Bineinteles ca n-am sa ma apuc acum sa va povestesc experienta mea traita intr-un bar din Madrid de acum patru ani, unde nu am fost bagat in seama de fetele romance care lucrau acolo si care au ignorat total prezenta mea din momentul in care au auzit ca sunt roman. A durat ceva pana s-au dezmeticit, dar intamplarea asta spune multe, iar eu mi-am cam dat seama cum ne purtam unii cu altii atunci cand ne intalnim dincolo de granita.

Dar am sa va povestesc pe larg despre barmanii minunati care ne reprezinta tara asta frumoasa cu fruntea sus. Check this out! ?

Marian Antoniu (Germania)
L-am cunoscut acum cativa ani in Frankfurt la un concurs, modest si foarte calculat mi-a povestit ce face el si cum a ajuns acolo.

Proaspat campion al Germaniei, Marian, impreuna cu Mike Dotzer conduc una din cele mai bune agentii de bar catering din Frankfurt. Marian, sa stii ca noi romanii, tare ne mai mandrim cu tine! –> Marian Antoniu – Flair Bartender 

Alex Timsa(Cehia)

Pe Alex il cunosc bine de multi ani, locuieste in Praga din 2007, a cochetat ani buni cu competitiile de flair. Tin minte ca toata lumea exclama la rutinele lui de working flair pentru ca avea o viteza si o acuratete extraordinara. Are doi baieti, dar asta nu-l impiedica sa se ocupe de Prague Bar Academy, locul unde se pregatesc cei mai buni barmani de flair din Cehia. Bravo Alex! –> Prague Bar Academy

Daniela Istrate (Italia)


Daniela locuieste in Italia de noua ani, a fost formata  la scoala de barmani FBS Roma si in acest moment  este flair trainer la „Meeting Place Academy” Roma. Da, este fata si da, pregateste barmani italieni!! Eu zic ca este un lucru fantastic si clar dovada vie ca si fetele reusesc in flair.  De fiecare data cand vorbesc cu ea imi spune cat de mult se pregateste si cat de entuziasmata este de flair. Am atasat si un clip cu ea aici. Asadar fetelor, n-aveti nicio scuza!
–> Final Gaeta Passion Flair 2015

Mai am ceva pentru voi, dar va dau in partea -2-

 

Related Posts

Lăsați un comentariu